Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντωνία Πρίφτη στην ΕΡΤ: «Θέλω να διατηρηθώ στην κορυφή του κόσμου και να κατακτήσω τα πάντα στο Kick Boxing» (video)

Σε ελληνικά χέρια είναι από τον περασμένο Δεκέμβριο ο παγκόσμιος τίτλος στα -57,5 κιλά στο Κ1 του Kick Boxing, καθώς η 22χρονη Αντωνία Πρίφτη νίκησε την Κάνα μέσα στο «σπίτι» της την Ιαπωνία, μια τεράστια επιτυχία για την ίδια και τη χώρα μας.

Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει την έμπειρη Σάχο επίσης από την Ιαπωνία η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Kick Boxing Αντωνία Πρίφτη στον δεύτερο αγώνα της στο Κ-1 World Max. Η Γιαπωνέζα έχει 13 επαγγελματικούς αγώνες με μόλις μία ήττα και μία ισοπαλία.

Η Αντωνία Πρίφτη φιλοξενήθηκε στο studio της ΕΡΤ για την εκπομπή «Sport News», μαζί με τον προπονητή της Ιωάννη Θεοφάνους, η οποία μεταξύ άλλων είπε:

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος εκείνος ο αγώνας απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ιαπωνίας, την Κάνα, που την κέρδισα και προχωράμε για τα ακόμη πιο δυνατά!

Παρά το σύντομο χρονικό διάστημα είμαι πανέτοιμη να ξαναμπώ στο ρινγκ και να διεκδικήσω τη ζώνη, δεν με αγχώνει αυτό. Εξάλλου όπως θυμάμαι και από τον αγώνα τον Δεκέμβριο στην Ιαπωνία το κλίμα στον τελικό ήταν πολύ καλό, άκουγα τους θεατές να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά μου!»

Στη συνέχεια μίλησε και για τις διαφορές ανάμεσα στην Κάνα που νίκησε τον Δεκέμβριο και την Σάχο που θα αντιμετωπίσει τον Μάρτιο για να υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο της:

«Η Κάνα είναι πιο κινητική στο παιχνίδι της, αντίθετα η Σάχο είναι πιο στατική, χρησιμοποιεί το tough style, είναι μαχήτρια που περιμένει να βρει το timing για να σε χτυπήσει».

Eρωτώμενη για το αν έχει κι άλλους στόχους ή αυτό είναι το «ταβάνι», απάντησε ότι ήρθε για να μείνει στην κορυφή και ότι θέλει να εδραιωθεί στο Κ1.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More