Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανώγεια: Δύο συλλήψεις για βιασμό μετά από καταγγελία 32χρονης

Υπόθεση βιασμού στα Ανώγεια ερευνούν από χθες οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν δύο ντόπιους 33 και 45 ετών, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής. Όπως η ίδια η 32χρονη ημεδαπή φέρεται να κατήγγειλε στην Αστυνομία, γνώρισε τους δύο άνδρες σε παρέα στη διάρκεια εκδήλωσης, στο πλαίσιο φεστιβάλ που διεξάγεται στην περιοχή.

Οι δύο συλληφθέντες φέρονται να μέθυσαν την 32χρονη και στη συνέχεια ο ένας εκ των δύο, ο 33χρονος, να τη βίασε, παρουσία και του δεύτερου. Οι δύο καταγγελλόμενοι ως δράστες, φέρονται να την μετέφεραν στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για μέθη και στη συνέχεια να αποχώρησαν. Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα δήλωσε ότι δεν αισθανόταν καλά και ανέφερε ότι πιθανόν έπεσε θύμα βιασμού. Μεταφέρθηκε από φίλο της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, οι γιατροί του οποίου ενημέρωσαν την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης, η κοπέλα έφτασε στο νοσοκομείο στις 9 το πρωί της Κυριακής και δήλωσε στους γιατρούς ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Εξετάστηκε, σύμφωνα με τον ίδιο, από ιατροδικαστή, παρουσία γυναικολόγου και στην συνέχεια της χορηγήθηκε αντιβίωση και λοιπή φαρμακευτική αγωγή.

Η 32χρονη φέρεται να κατονόμασε τους δύο άνδρες που χθες το βράδυ συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία και θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου. Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Ρεθύμνου, ενώ αναμένεται και το ιατροδικαστικό πόρισμα για την υπόθεση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More