Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αν.Μακεδονία – Θράκη: Περιοδεία του πρωθυπουργού, με επίκεντρο τη Ροδόπη και τον Έβρο

Διήμερη περιοδεία σε Ροδόπη και Ξάνθη πραγματοποιεί από σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον πρωθυπουργό συνοδεύει πολυπληθές κλιμάκιο υπουργών και θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ειδικότερα, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης θα γίνει η σύσκεψη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά.
Ο Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης θα έχει επαφές με φορείς της αγοράς, στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο
Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως θα έχει συναντήσεις με φορείς της Εκπαίδευσης στο γραφείο της Περιφερειακής Δ/νσης της Εκπαίδευσης.
Ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Πέτσας, θα έχει συναντήσεις με Δημάρχους στις 9:30 το πρωΐ στην Αντιπεριφέρεια Ροδόπης-πρώην Νομαρχία, ενώ νωρίτερα επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κομοτηναίων, Ιωάννη Γκαράνη.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Υπεύθυνος για το Ταμείο Ανάκαμψης, Θόδωρος Σκυλακάκης, θα έλθει μαζί με τον πρωθυπουργό.

Ο πρωθυπουργός ερχόμενος από την Καβάλα, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη αστραπή, θα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα στην πλατεία της Ξάνθης στις 10:30 το πρωΐ, όπου θα χαιρετίσει πολίτες.
Στις 12 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση στην Κομοτηνή με τον νέο πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στις 2 το μεσημέρι θα κάνει μια βόλτα στην Αγορά της πόλης.
Στις 13:30 θα έχει μια σύσκεψη με τους Βουλευτές και τα κομματικά στελέχη.
Στις 6 μ.μ. σε ξενοδοχείο θα δει τους Βουλευτές και στις 7 το απόγευμα θα απευθύνει ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, την οποία η ΕΡΤ Κομοτηνής, θα μεταδώσει απευθείας.

Στις 12.00 το μεσημέρι ο Υπουργός Προστασίας του
Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης.
Στις 17.00΄ το απόγευμα θα λάβει χώρα σύσκεψη με Αστυνομικούς της Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More