Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απάτη σε βάρος ασθενών: Ως φυσιοθεραπευτής έχει δικαίωμα να έχει διάφορα αμινοξέα, λέει ο Αλ. Κούγιας

Φύλλο και φτερό έκανε η ανεξάρτητη αρχή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τα περιουσιακά στοιχεία του φυσιοθεραπευτή που παρίστανε τον γιατρό. Συνολικά σε βάρος του 66χρονου υπάρχουν 15 καταγγελίες, ανάμεσά τους πέντε άτομα τα οποία τον είχαν εμπιστευτεί και ακολουθούσαν όσα τους έλεγε για ματζούνια και διάφορες αμφιλεγόμενες θεραπείες, οι οποίοι κατέληξαν.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ρεγγίνα Σαβούρδου, εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε και με τη δημοσίευση των στοιχείων του 66χρονου από τα Καλύβια οι αρχές εκτιμούν πως πιθανόν να διευκολύνει και άλλες καταγγελίες πέραν των 15 που ήδη γνωρίζουμε, ενώ θεωρείται ότι είναι θέμα χρόνου να κληθεί και από τον ανακριτή. Η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ψάχνει τα περιουσιακά του στοιχεία και σε περίπτωση διαπίστωσης κάποιων παράνομων ενεργειών θα δρομολογηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Υπόθεση 66χρονου φυσιοθεραπευτή: Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις

Σε βάρος του 66χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απάτη, ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Όλες οι πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ξεκίνησαν να γίνονται τουλάχιστον από το 2009.

«Ως φυσιοθεραπευτής έχει δικαίωμα να έχει διάφορα αμινοξέα τα οποία χρησιμοποιούσαν οι θεραπευτές. Εγώ υπήρξα ποδοσφαιριστής, αλλοίμονο αν ο θεραπευτής μου δεν έχει ορισμένα φάρμακα τα οποία θα βοηθήσουν την αποθεραπεία μου από θλάσεις, από χιαστούς, από μηνίσκο γιατί οι θεραπευτές αναλαμβάνουν μετά την εγχείρηση» δήλωσε Αλέξης Κούγιας.

Πηγή: ΕΡΤ,  Ρεπορτάζ: Ρεγγίνα Σαβούρδου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More