Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποζημίωση 120.000 δολαρίων πλήρωσε ο Τσάρλι Σιν σε πρώην σύντροφό του – Την εξέθεσε εν γνώση του στον ιό HIV

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ήρθε ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) με πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατηγόρησε το 2017 ότι την εξέθεσε εν γνώση του στον HIV, σύμφωνα με το TMZ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός Σιν που κατηγορείται για τον ίδιο λόγο από άλλες 24 πρώην συντρόφους του, κατέβαλε στην καταγγέλουσα το ποσό των 120.000 δολάρια, που είναι ιδιαίτερα χαμηλό σε σχέση με την τεράστια περιουσία του.

Η ενάγουσα, η οποία στη δίκη παρουσιάστηκε με το όνομα Jane Doe, είχε καταγγείλει τον Ιούνιο του 2017 ότι από το 2015 είχε σχέσεις με τον πρωταγωνιστή της διάσημης σειράς «Τwo and Half Men». O Σιν, ο οποίος έχει μακρά ιστορία με προβλήματα με ναρκωτικά και αλκοολ, είχε αποκαλύψει ότι είχε προβληθεί από τον ιό που ευθύνεται για το AIDS στην εκπομπή «Τoday» τον Νοέμβριο του 2015 λέγοντας ότι είχε πέσει θύμα «προδοσίας και εκβιασμού».

Σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί ο ηθοποιός τότε είχε πληρώσει σε διάφορες πρώην ερωμένες του συνολικά το ποσό των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου μην αποκαλύψουν την είδηση για την ασθένειά του και καταστρέψουν την καριέρα του.

Με τους συμπρωταγωνιστές του στην σειρά Two and a Half Men”.  Από αριστερά: Charlie Sheen, Angus T. Jones και Jon Cryer (AP Photo/Chris Pizzello, File)

Σύμφωνα με την πρώτη υπόθεση που έφτασε στα δικαστήρια, το ζευγάρι φερεται ότι αρχικά χρησιμοποιούσε προφυλάξεις, αλλά στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε η ενάγουσα σταμάτησαν και είχαν ελεύθερες επαφές, καθώς ο ηθοποιός τη διαβεβαίωσε ότι δεν έπασχε από κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα.

Ωστόσο στη συνέχεια της ομολόγησε πως ήταν θετικός στον ιό HIV – κάτι που ο ίδιος γνώριζε από το 2011– και φέρεται να της έδωσε χάπια για να την προστατεύσει από τον ιό.

Η υπόθεση αυτή δεν είναι η πρώτη που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός καθώς το 2016 αποκαλύφθηκε ότι ο Σιν είχε εκθέσει εν γνώσει του τουλάχιστον 25 σεξουαλικούς συντρόφους του στον ιό HIV, αφού δεν τους ενημέρωσε ότι ήταν φορέας του ιού. Προσπαθώντας να υπερασπιστεί τις ανεύθυνες πράξεις του, υποστήριξε τότε ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία κατά τη διάρκεια των εν λόγω συναντήσεων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, pagesix

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More