Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Αποτίμηση» της Eurovision μέσα από το χαμόγελο της Μαρίνας Σάτι – H off camera δήλωση ότι έδωσε όλο της το είναι

Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα που την πλαισίωνε στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision 2024 επέστρεψε στην Αθήνα και ευδιάθετη σχολίασε κατά την άφιξή της την εμφάνισή της στην κορυφαίο διαγωνισμό τραγουδιού στην Ευρώπη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που εν τέλει η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή».

Σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα, την 11η θέση την οποία κατέκτησε η Ελλάδα, είπε ότι ήταν περίπου αυτό που περίμεναν τα μέλη της αποστολής.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι θα χρειαστεί περίπου δύο χρόνια για να αφομοιώσει την πληροφορία και τις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αλέξανδρος Μέμος,που βρισκόταν στο Μάλμε τονίζει: «Εμένα αυτό που μου είπε λίγα λεπτά μετά τον τελικό η Μαρίνα Σάτι είναι ότι έδωσε όλο της το είναι».

Για το κοινό η Μαρίνα βρίσκεται στην όγδοη θέση και τα «διθυραμβικά σχόλια» είναι μία ακόμα επιβεβαίωση για την απήχηση της ελληνικής συμμετοχής σε διεθνές επίπεδο.

Ο Αλέξανδρος Μέμος αναφέρθηκε στο νικητή της Eurovision  Νέμο ως ένα «πολύ καλοσυνάτο παιδί ενώ το τραγούδι «The Code» ξεχώρισε με την οπερατική του παρουσίαση ενώ το μήνυμα «σπάζοντας τον κώδικα» παραλληρίστηκε με το μικρό ατύχημα που είχε σπάζοντας το τρόπαιο. «Όπως έσπασα τον κώδικα έσπασα και το τρόπαιο. Ίσως αυτό μπορεί να φτιαχτεί, ίσως και η Eurovision να χρειάζεται διορθώσεις κάποιες φορές» δήλωσε ο Ελβετός τραγουδιστής.

AP Photo

Σχετικά με την επεισοδιακή εμφάνιση της Ολλανδίας με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό του τραγουδιστή Γιοστ Κλάιν, η έρευνα είναι σε εξέλιξη για το περιστατικό το οποίο σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του ολλανδικού καναλιού AVROTROS Τάκο Ζίμερμαν, έχει ως εξής: Ο Ολλανδός τραγουδιστής «ζήτησε από την εικονολήπτρια πολλές φορές να μην τον μαγνητοσκοπεί, εκείνη συνέχισε και τότε έκανε μια απειλητική κίνηση προς εκείνη χωρίς όμως να την αγγίξει.

Η απόφαση της EBU για τον αποκλεισμό προκάλεσε αντιδράσεις από τον κόσμο, που αποδοκίμασε τον επικεφαλής του οργανισμού Μάρτιν Οστερντάλ.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Μέμος, Χαρά Γιαννοπούλου

Σχετικές ειδήσεις:

Eurovision 2024: Πώς ψήφισε το κοινό – Τα αδιανόητα νούμερα τηλεθέασης και τα παραλειπόμενα του τελικού

Eurovision 2024: Όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης έσπασε το «ZARI» – Η Μαρίνα στην 11η θέση αλλά από το κοινό στην όγδοη

Eurovision 2024: Στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι
Eurovision 2024: Στη 15η θέση η Κύπρος – Η εκρηκτική εμφάνιση της Silia Kapsis (video)
Eurovision 2024: Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2024: Οι εμφανίσεις όλων των χωρών μέσα από φωτογραφίες
Infographic | Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: «Τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά» — Η συμμετοχή μας σε αριθμούς

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More