Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απόστολος Τσιτσιπάς: «Κακοήθειες από ψεύτικα προφίλ που διαστρεβλώνουν την εικόνα μας»

Με ανάρτησή του ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, περνά στην αντεπίθεση με αφορμή τα όσα ακολούθησαν μετά το απίστευτο ξέσπασμα του Έλληνα τενίστα στο τουρνουά της Βιέννης.
Πιο συγκεκριμένα κάνει λόγο για «ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ και ψεύδη με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας και πως παρά τα εμπόδια συνεχίζουν μαζί και ενωμένοι», όπως χαρακτηριστικά έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook o Aπόστολος Τσιτσιπάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόστολου Τσιτσιπά:

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι,επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ. Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More