Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Αστακός» η Θεσσαλονίκη για το αυριανό Άρης-ΠΑΟΚ

«Συναγερμός» έχει σημάνει για το μεγάλο αυριανό ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ που θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει χαρακτηρίσει ζώνη υψηλού κινδύνου… περίπου τη μισή Θεσσαλονίκη, για την οποία έχει εκδώσει απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων, υπό το φόβο επεισοδίων. Την ίδια στιγμή όμως σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ έχουν καλέσει σε πορεία προς το ξενοδοχείο όπου θα διαμένει η ομάδα τους και αμέσως μετά η πορεία θα κατευθυνθεί στο γήπεδο των «ασπρόμαυρων» για να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι σε γιγαντοοθόνη την αναμέτρηση της ομάδας.

Η ΕΛ.ΑΣ. θέλει να αποφευχθούν επίσης οι μεμονωμένες συναντήσεις, τύπου οπαδικών ραντεβού και γι’ αυτό τον λόγο οι δυνάμεις της θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ θα είναι ενισχυμένες ενώ επιστρατεύονται μεταξύ άλλων ομάδες δικυκλιστών, ΟΠΚΕ, στους δρόμους θα βρίσκεται η «αύρα», το όχημα εκτόξευσης νερού ενώ drones θα επιτηρούν από αέρος διάφορα σημεία, που θα βρίσκονται οπαδοί και των δύο ομάδων.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Σταματόπουλος

Διαβάστε επίσης: Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για το ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ – Το σχέδιο για τον αγώνα που κρίνει το πρωτάθλημα

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More