Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αττική: Τέσσερις νεκροί σε δύο τροχαία με διαφορά λίγων ωρών

 Τέσσερις άνθρωποι έχασαν εχθές το βράδυ τη ζωή τους σε δύο δυστυχήματα που σημειώθηκαν στη Βούλα και στο κέντρο της Αθήνας

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο. Δυστυχώς, η λίστα με τα τροχαία δυστυχήματα μεγαλώνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν εχθές το βράδυ τη ζωή τους σε δύο δυστυχήματα που σημειώθηκαν στη Βούλα και στο κέντρο της Αθήνας.

Τροχαίο στη Βούλα

Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή στη συμβολή με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Βάρκιζα, μία γυναίκα βγαίνει στο μπαλκόνι της ξαφνιασμένη από έναν εκκωφαντικό θόρυβο που προηγήθηκε κι αντικρίζει άμορφες μάζες σιδερικών και ανθρώπους να κείτονται στο οδόστρωμα.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 11:00, όταν διερχόμενοι οδηγοί αντίκρισαν ένα αυτοκίνητο να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να προσκρούει αρχικά σε έτερα διερχόμενα οχήματα και στη συνέχεια να παρασύρει πεζούς. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και δυνάμεις της πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους άτυχους οδηγούς.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα – ηλικίας μόλις 19 ετών – άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. Μεταφέρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο Ασκληπιείο της Βούλας. Δύο ακόμη επιβαίνοντες στο ΙΧ, επίσης 19 ετών νοσηλεύονται ελαφρά τραυματισμένοι στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, ο ένας εκ των οποίων πήρε ήδη εξιτήριο.

Την προανάκριση διενεργεί το πρώτο τμήμα τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής.

Τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας

Λίγες ώρες αργότερα, στις 5:30 το πρωί μια μοτοσυκλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο άντρες εξετράπη της πορείας της, για άγνωστους λόγους, στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο νεαροί αναβάτες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και κατέληξαν.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More