Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτοψία Παπαδογιάννη – Καλογερή, στην λιμνοδεξαμενή του Ομαλού

Αυτοψία στο χώρο της λιμνοδεξαμενής του Ομαλού, πραγματοποίησαν από κοινού την Κυριακή 7/8 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Άρης Παπαδογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής.

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη της περιόδου δοκιμαστικής λειτουργίας της εγκατάστασης, κατά την τρέχουσα αρδευτική περίοδο, οι φορείς που εμπλέκονται στην διαχείριση της στην παρούσα φάση, ο Ο.Α.Κ. και η Αντιπεριφέρεια Χανίων, μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών τους, συντονίζονται , για την καλύτερη δυνατή λειτουργία, του σημαντικού αυτού έργου υποδομής, για την ευρύτερη περιοχή.

Στην αυτοψία συμμετείχαν ακόμη, ο Διευθυντής Υδραυλικών Έργων του Ο.Α.Κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης καθώς και ο ανάδοχος του έργου, Χαράλαμπος Παντελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο βρίσκεται στην φάση της προσωρινής παραλαβής, το σχετικό πρωτόκολλο διοικητικής παραλαβής προς χρήση το είχε πρόσφατα υπογράψει στα Χανιά ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και η πρώτη περίοδος λειτουργίας του, αναμένεται να ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More