Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Α. Καραμπέτσου-Αρχηγός Εθνικής Ομάδας Πόλο: “Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”

Στους ρυθμούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Κ16) (Fina Youth Women (U16) Water Polo World Championship), κινείται η Λάρισα. Όλοι οι αγώνες  πραγματοποιούνται στο Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, από τις 21 έως τις 27 Αυγούστου, με την συμμετοχή 13 εθνικών ομάδων.

Στο πρωτάθλημα κορασίδων κάτω των 16, συμμετέχουν οι εξής Εθνικές ομάδες:

Ελλάδα, Αυστραλία, Κροατία, Ισπανία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Ελβετία, Τουρκία, ΗΠΑ, και Νότιος Αφρική.

“Η ομάδα βάζει την σφραγίδα της στο αύριο του αθλητισμού στη χώρα”, τόνισε ο Δήμαρχος Λαρισέων, Απόστολος Καλογιάννης. “Πρόκειται για μία τρομερή διοργάνωση χάρις στην άψογη συνεργασία των φορέων”, επισήμανε ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο, Γιώργος Τσόκας. “Παίζουμε η μία για την άλλη, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Βάζουμε πάνω από όλα την ομάδα μας”, είπε η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Πόλο, Αριάδνη Καραμπέτσου.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Παίδων – Κορασίδων Κ16 που φέτος πραγματοποιείται στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλία, διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Λαρισαίων και Βόλου.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΝΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More