Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βέλγιο: Σάλος με σχόλιο της πρέσβειρας του Ισραήλ που συνέκρινε τους Παλαιστίνιους με τον Μαρκ Ντιτρού

Aντιδράσεις έχει προκαλέσει σύγκριση που έκανε η Πρέσβης του Ισραήλ στο Βέλγιο, η οποία συνέκρινε τους Παλαιστίνιους με τον Μαρκ Ντιτρού. Η αντίδρασή της ήρθε αφού διάβασε ένα άρθρο στην εφημερίδα De Morgen με τίτλο «Ισραηλινοί ή Παλαιστίνιοι, είναι πάντα ο πατέρας ή το παιδί κάποιου».

«Αυτό δημοσιεύτηκε σήμερα στην De Morgen με τίτλο «Ισραηλινοί ή Παλαιστίνιοι, είναι πάντα ο πατέρας ή το παιδί κάποιου». Έχω ένα πράγμα να πω: Και ο Μαρκ Ντιτρού ήταν το παιδί κάποιου. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αποδεκτό να τον συγκρίνεις με τα θύματά του», έγραψε στο Χ η Πρέσβης του Ισραήλ.

Μετά προσπάθησε να τα μαζέψει και τους συνέκρινε με τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

I understood my previous tweet caused some reactions.

As I did not mean in any way to disrespect the victims of Dutroux, I will delete it . But the point stands, here is the corrected version:

Salah Abdeslam is also someone’s child. Some people’s children commit horrible… pic.twitter.com/Sy0xk4Vq84

— Ambassador Idit Rosenzweig-Abu (@IditAbu) November 29, 2023

«Σε μια τόσο φρικτή σύγκρουση, δεν πρέπει να πετάμε λάδι στη φωτιά. Τα λόγια της πρέσβειρας του Ισραήλ που συγκρίνει όλους τους Παλαιστινίους με έναν παιδοκτόνο, έναν παιδόφιλο… Τα λόγια της είναι προσβλητικά για κάθε Βέλγο και συνεπώς, απαράδεκτα», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Paul Van Tigchelt.

Ανταπόκριση από Βρυξέλλες: Ειρήνη Ζαρκαδούλα

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More