Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βλέπει Ευρώπη η Γκλάντμπαχ

 

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, τα “πουλάρια” επικράτησαν της ομάδας του Ντίνου Μαυροπάνου με 3-1 στο “Μπορούσια Παρκ” και πλέον ισοβαθμούν με τη Λειψία στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα, οι παίκτες του Ντάνιελ Φάρκε πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφήνοντας την Στουτγκάρδη στην 15η θέση με 11 πόντους. Χόφμαν, Τουράμ και Χέρμαν πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, με τον Γάλλο φορ να είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με εννέα γκολ.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι έδειξαν την ανωτερότητά τους από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μόλις στο 4′, ο Χόφμαν άνοιξε το σκορ με ωραίο χαμηλό σουτ από τα όρια της περιοχής. Στο 25′ ήρθε το 2-0 μετά από ωραία συνεργασία των Πλεά και Τουράμ με τον δεύτερο να πλασάρει εύστοχα από κοντινή απόσταση. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η μείωση από τον Τόμας, ο οποίος δεν παράτησε τη φάση μετά από μια δυνατή πάσα του Σόσα, πάτησε περιοχή και νίκησε τον Σίπελ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Η Στουτγκάρδη χρειαζόταν το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο δεν απειλούσε ιδιαίτερα για να το βρει. Στο 90’+5′, μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Χέρμαν διαμόρφωσε το τελικό 3-1 μετά από δημιουργία του Κονέ.

ΓΚΟΛ: 4′ Χόφμαν, 25′ Τουράμ, 90’+5′ Χέρμαν / 35′ Τόμας

Κίτρινες: 17′ Μπενσεμπαϊνί / 73′ Μαυροπάνος

Μπορούσια Γκλάντμπαχ (Ντάνιελ Φάρκε): Σίπελ, Μπενσεμπαϊνί, Γιάντσκε (81′ Στιντλ), Φρίντριχ, Σκάλι, Κονέ, Βάιγκλ, Πλέα (87′ Νετζ), Κράμερ, Χοφμάν (90’+3′ Χέρμαν), Τουράμ

Στουτγκάρδη (Μάικλ Βίμμερ): Μίλερ, Σόσα, Αντόν, Μαυροπάνος, Στένζελ (68′ Βάγκνομαν), Φούχριχ (84′ Περέα), Αχαμάντα (88′ Έγκλο), Έντο, Τόμας, Γκιρασί, Πφάιφερ (68′ Σιλάς)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More