Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βλαχοδημητρόπουλος στο «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4»: Πώς έζησα την πτώση με αεροπλάνο – Φέρναμε με την Πυροσβεστική τον Μπονάτσο από το σπίτι του

Για τον τρόπο που χειρίζονταν την αργοπορία του Βλάσση Μπονάτσου, μίλησε ο σκηνοθέτης των τηλεοπτικών επιτυχιών Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1 και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Στον Βλάσση Μπονάτσο στέλναμε την πυροσβεστική να τον φέρει από τον σπίτι του, γιατί δεν ερχόταν ποτέ στην ώρα του. Η πυροσβεστική ανέβαινε στο παράθυρο και τον έφερναν. Τον περιμέναμε. Δεν άνοιγε, κοιμόταν. Του χτύπαγαν από το μπαλκόνι, αυτό γινόταν συνέχεια. Δεν ήμουν εκεί. Δεν μπορούσες να ζητήσεις από τον Βλάση δικαιολογία» είπε ο ίδιος.

«Μόλις έμπαινε μέσα έλεγε φορτώστε με χαμόγελο. Δεν μας έβγαζε το λάδι. Κατ’ αρχήν δεν θυμόταν τι κάνει. Σε ένα παιχνίδι έβαλα δίπλα του τον Πυριόχο για να του λέει. Ήταν καλοκάγαθος, δεν ήταν βεντέτα» πρόσθεσε σχετικά.

Για το αεροποτικό ατύχημα: «Έχω κάνει πρόβα για τον θάνατο»

Ο σκηνοθέτης μίλησε και για το αεροπορικό ατύχημα, παλαιότερα, που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή.

«Με αξίωσε ο Θεός να πάρω ένα αεροπλάνο αλλά δεν με αξίωσε να το χαρώ. Πήγαμε στη Σπάρτη, πήραμε μαζί και αυτό από τον οποίο αγόρασα το αεροπλάνο που ήταν καλός πιλότος, εγώ πιλοτάρω αλλά εντάξει… Τους πήγα εγώ, γυρίζοντας μου λέει “να το πάρω εγώ”. Δεν έπιαναν οι ασύρματοι, φύγαμε αλλά ο καιρός ήταν κακός, φτάνοντας στον Πάρνωνα ξεκουμπώνει χαλάζι, αέρας, μας μπλοκάρει και μένουν ακυβέρνητοι, δεν άκουγε (το αεροπλάνο). Από τη στιγμή εκείνη μέχρι που πέφτεις κάτω δεν σκέφτεσαι τίποτα. Σκάσαμε σε κάτι βράχια και πεταχτήκαμε έξω. Βέβαια έχασα τις αισθήσεις μου, ευτυχώς δεν φοράγαμε ζώνες, θα ήμασταν οι μισοί μέσα και οι μισοί έξω» είπε ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος.

Ενώ πρόσθεσε:

«”Εγώ “έφυγα”, πήγα προς τα πάνω. Τα είδα όλα. Είδα τα τούνελ, άκουσα τις μουσικές, δεν ήθελα να γυρίσω πίσω, έβλεπα από πάνω τι έκαναν στο σώμα μου. Την γλιτώσαμε και είμαστε εδώ μαζί σας. Έχω κάνει πρόβα για τον θάνατο. Μετά από αυτό, είδα ντοκιμαντέρ αμερικάνικα με εμπειρίες ανθρώπων τέτοιες και ήταν παρόμοιες (…)

Μετά αρχίζεις μέσα σου και κάνεις διάφορες σκέψεις. Δεν θες να πειράξεις κανέναν, σκέφτεσαι ότι η ζωή είναι μικρή. Θεωρώ ότι καλώς έγινε. Μου έμαθε πολλά πράγματα, να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους, να σκέφτομαι ότι είμαστε όλοι ίδιοι. Ο γιατρός μου με συναρμολόγησε γιατί είχα 23 κατάγματα».

Ρεπορτάζ του «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4» για τον σκηνοθέτη των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών

Εδώ όσα ακόμη εξιστόρησε στην εκπομπή ο σκηνοθέτης, για μια σειρά από περιστατικά:

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More