Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βουλή: Αντιπαράθεση Ταχιάου – Κωνσταντοπούλου για τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία

Ένταση σημειώθηκε το πρωί στη Βουλή με πρωταγωνιστές τον υφυπουργό Υποδομών Νίκο Ταχιάο και την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά της εταιρείας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, της κυβέρνησης αλλά και του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, καθώς όπως σημείωσε, έχουν καταβληθεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή έργων, τα οποία δεν έγιναν.

Παράλληλα, ζήτησε από την κυβέρνηση να της πει εάν θα αποκηρύξει ή όχι τον κ. Αγοραστό με τον Νίκο Ταχιάο να απαντά σε υψηλούς τόνους και να σημειώνει ότι όπου υπάρχουν και αν διαπιστωθούν ευθύνες, τότε αυτές θα αποδοθούν. Τόνισε ότι η κυβέρνηση ελέγχει τον κατασκευαστικό χώρο και ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ το οποίο να έχει καταβληθεί στη συγκεκριμένη εταιρεία χωρίς αυτή να έχει ολοκληρώσει κάποιο έργο το οποίο έχει αναλάβει.

Απαντώντας στην κα Κωνσταντοπούλου και στο άλλο σημείο, στο αν θα αποκηρύξει δηλαδή η κυβέρνηση τον Κώστα Αγοραστό, είπε ότι αυτό δεν έχει συμβεί σε καμία ευρωπαϊκή χώρα. Σημείωσε δε ο κ. Ταχιάος ότι ο κ. Αγοραστός είναι αιρετός.

Ρεπορτάζ: Κώστας Κωνσταντόπουλος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More