Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βραβεία από τον Ερυθρό Σταυρό για την κοινωνική προσφορά πολιτών

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απένειμε πρόσφατα τα έπαθλα αρετής “Κλειώ Μισιρλόγλου” τιμώντας ανθρώπους για πράξεις αλληλεγγύης και υψηλής κοινωνικής προσφοράς. Η εκδήλωση έγινε στη Λέσχη Φρουράς αξιωματικών Θεσσαλονίκης.

Η μπάντα των παιδιών του Φάρου του Κόσμου σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στην τελετή απονομής επάθλων αρετής “Κλειώς Μισιρλόγλου”. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε την αλληλεγγύη, τον ανθρωπισμό, τον εθελοντισμό, βραβεύοντας δέκα ανθρώπους, αρχίζοντας από τον πατέρα Αθηναγόρα για το έργο του στον Φάρο του Κόσμου.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με κοινό σημείο αναφοράς τη διάσωση του ανθρώπου, βράβευσε τους γιατρούς Κωνσταντίνα Κοντοπούλου, Χριστόφορο Φορούλη, Βασίλειο Δελή, Σαράντη Μπλιώσκα, τον αθλητή Ευγένιο Σέιν, τους αστυνομικούς Ιωάννη Αθανασίου, Θεόδωρο Κωστόπουλο και του ειδικό φρουρό, Χρήστο Πετμεζά, που διέσωσε πολίτη με τη μέθοδο Κάρπα.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, όπως είπε ο πρόεδρός του, υπερηφανεύεται για τις εθελόντριες και τους εθελοντές του και υποκλίνεται σε αυτούς.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More