Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βόλος: Ανήλικη κατήγγειλε τον πατέρα της για βίαιη συμπεριφορά

Τη διενέργεια κοινωνικής έρευνας, στο πλαίσιο ευρύτερης προκαταρκτικής, παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου, προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία ενός 16χρονου κοριτσιού εναντίον του ίδιου του 41χρονου πατέρα της για βίαιη συμπεριφορά τόσο εναντίον της, όσο και εναντίον της μητέρας της.

Η ανήλικη προχώρησε στην καταγγελία, από κοινού μάλιστα, με μια 17χρονη φίλη της, ύστερα από επεισόδιο που έγινε, κατά τη διάρκεια πάρτι γενεθλίων, σε παραλιακό χώρο, όπου τα δύο κορίτσια διασκέδαζαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στο πάρτι εμφανίστηκε ξαφνικά ο πατέρας της και σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να χτυπά την ίδια μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά, σπρώχνοντάς την στο αυτοκίνητο και να εξυβρίζει τη 17χρονη φίλη της.

Την επόμενη ημέρα τα δύο κορίτσια προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία, στην οποία η 16χρονη αναφέρει πως ο πατέρας της είναι βίαιος απέναντι στην μητέρα της και την ίδια, αλλά από φόβο δεν τον έχουν καταγγείλει.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ο εισαγγελέας ζητεί να διερευνηθεί αν τελέστηκαν τα αδικήματα της σωματικής βλάβης κατά αδύναμων ατόμων και εν προκειμένω της 16χρονης και της μητέρας της, της απλής σωματικής βλάβης κατά της 17χρονης και της εξύβρισης κατά συρροή. Επίσης, θα διερευνηθεί αν υπάρχουν άλλες αξιόποινες πράξεις και θα διεξαχθεί κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης της 16χρονης και της μητέρας της.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More