Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βόλος: Από οξεία μυοκαρδίτιδα “έφυγε” από τη ζωή 10χρονος μαθητής του Ειδικού Σχολείου Αγριάς

Από οξεία μυοκαρδίτιδα “έφυγε” από τη ζωή, ένα 10χρονο παιδί, μαθητής του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς, από τον Κισσό Πηλίου.

Σύμφωνα  με πληροφορίες, ο άτυχος μαθητής, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας (τετραπληγία) προσβλήθηκε από γρίπη τύπου Α. Εκδήλωσε συμπτώματα (υψηλό πυρετό) την Παρασκευή, με αποτέλεσμα οι γονείς του να τον μεταφέρουν, τα μεσάνυχτα, στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο αδύναμος οργανισμός το άτυχου παιδιού εμφάνισε μυοκαρδίτιδα και δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, το βράδυ του Σαββάτου, “χτύπησε”, τον 10χρονο Κωνσταντίνο, μαθητή του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς. “Εσβησε” από οξεία μυοκαρδίτιδα στην παιδιατρική του Νοσοκομείθου Βόλου όπου μεταφέρθηκε την Παρασκευή και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, δεν τα κατάφερε.

Το παιδί που κάθε μέρα έκανε μικρά θαύματα, ζωγραφίζοντας και παίζοντας μουσική με το πόδι του, λόγω της τετραπλησίας του έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, καθώς την Πέμπτη μεταφέρθηκε από το σπίτι του στον Κισσσό, στο σχολείο χωρίς να παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.

Στο Νοσοκομείο τον πήγαν οι γονείς του τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, καθώς παρουσίασε υψηλό πυρετό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More