Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βόλος: Σοκάρει βίντεο – ντοκουμέντο από τη θανατηφόρα παράσυρση βρέφους

Απίστευτες είναι οι εικόνες από τη στιγμή που συνέβη το τρομακτικό τροχαίο με θύμα το 4 μηνών βρέφος που κρατούσε στη αγκαλιά ο παππούς του ενώ διέσχιζε δρόμο στον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου (04/11).

Το βίντεο με τη στιγμή της παράσυρσης, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr, συγκλονίζει.

Από την παράσυρση του πεζού 53χρονου παππού, το βρέφος έφυγε από τα χέρια του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του στοίχισαν την ζωή. Ο παππούς νοσηλέυτηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με σπασμένα πλευρά και κακώσεις στα κάτω άκρα, ενώ ελαφρά τραυματισμένος εισήχθη στο νοσοκομείο και ο 33χρονος δικυκλιστής. Αμφότεροι πήραν εξιτήριο.

Περαστικοί, σοκαρισμένοι από το τροχαίο, προσπάθησαν να βοηθήσουν, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Ο παππούς στο μεταξύ πήρε ταξί με το μωρό στην αγκαλιά και μετέβη στο Νοσοκομείο, σε μια προσπάθεια να αναταχθεί το βρέφος, με αποτέλεσμα όταν έφτασε το ΕΚΑΒ να έχουν φύγει και να παραλάβει μόνο το τραυματισμένο οδηγό της μηχανής. Το βρέφος οδηγήθηκε στην ανάνηψη και επί 1,5 ωρα οι γιατροί κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια να το επαναφέρουν στη ζωή. Υπέστη ανακοπή στον αξονικό, με συνέπεια να καταλήξει αργά το βράδι.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον νεαρό οδηγό της μηχανής είναι κακουργηματικού περιεχομένου και αφορούν σε επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου και στον οδηγό της μηχανής έγινε αλκοτέστ, αλλά τα αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί.

Βόλος: Τραγικό τροχαίο με θύμα βρέφος, ήταν στην αγκαλιά του παππού του – Αυτόπτες μάρτυρες: «Επικίνδυνοι οι ελιγμοί της μηχανής»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More