Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Βόμβα» από Marca: Θέλει να πάει στη Ρεάλ τον Ιανουάριο ο Μπαπέ, αλλά η Παρί επιτρέπει μόνο στη Λίβερπουλ!

Αποκάλυψη-βόμβα έκανε η ισπανική εφημερίδα «Marca» η οποία δημοσίευσε την είδηση ότι ο Γάλλος άσος Κιλιάν Μπαπέ θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν τον προσεχή Ιανουάριο και να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο γαλλικός σύλλογος θα του άνοιγε τις πόρτες να φύγει για να πάει μόνο στη Λίβερπουλ.

Η σχέση του Μπαπέ με την PSG είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο, διαβεβαιώνουν στην MARCA πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση, επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση που δημοσίευσε το ‘RMC’. Δεν υπάρχει γυρισμός, επιμένουν καλά πληροφορημένες πηγές και για αυτό παρέχουν μια άλλη άγνωστη λεπτομέρεια μέχρι σήμερα: Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε ήδη να αποχωρήσει τον Ιούλιο!

Τόσο πολύ που ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 ετοιμάζει για την αποχώρησή του από το «Parc des Princes» τον ερχόμενο Ιανουάριο. Εξάλλου, η διοίκηση του παριζιάνικου συλλόγου το γνωρίζει και έχει συμφωνήσει να «συνεργαστεί», όπως τον Ιούλιο με όρους.

Το κυριότερο, που θα εκπλήξει πολλούς, είναι ότι η Παρί δεν τον προορίζει για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Αυτός ο όρος έχει γίνει πολύ σαφής: οπουδήποτε εκτός από το «Santiago Bernabéu».

Κανείς δεν αγνοεί ότι οι σχέσεις μεταξύ των ηγετών των δύο ομάδων, του Florentino Pérez και του Nasser Al Khelaifi είναι κακές εδώ και πολύ καιρό.

Δύο ήταν οι λόγοι της προστριβής μεταξύ των: η «Υπόθεση Mbappé», και οι αντίθετες θέσεις γύρω από τη Super League που έμεινε στα χαρτιά τελικά.

Ο Μπαπέ θεωρεί ότι η PSG τον έχει προδώσει. Όπως εξήγησε η MARCA, η διοίκηση έδωσε μια σειρά από υποσχέσεις, οι περισσότερες από τις οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν, ώστε να μπορέσει να πάρει την υπογραφή του και να ανανεώσει μέχρι το 2024. Αυτή ήταν η συμφωνία και όχι μέχρι το 2025, όπως αποκάλυψε η L’Équipe. Ο παίκτης, μάλιστα, συμφώνησε να ποζάρει με φανέλα με το νούμερο 5 στο τέλος, αντί για 4, ως ένδειξη καλής διάθεσης και ευγνωμοσύνης προς την ομάδα της πόλης του.

Θέλει ακόμα να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μπαπέ είπε το «ναι» στην Παρί τον Μάιο, ενημερώνοντας απευθείας τον Φλορεντίνο Πέρεθ για το «όχι» του στη Ρεάλ Μαδρίτης, (παρόλο που υπήρξε συμφωνία), καθώς ένιωθε αφόρητη πίεση από το Παρίσι. Τα χρήματα, εξήγησε στο περιβάλλον του, δεν τον ενδιαφέρουν, τον ενδιαφέρει να παίξει καλό ποδόσφαιρο σε νέο και δυνατό περιβάλλον.
Μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει η Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτό το νέο σενάριο και στις δηλωμένες προθέσεις της διοίκησης της Παρί, που αναμένεται να «ανάψουν» ή καλύτερα να διατηρήσουν την «βεντέτα» μεταξύ Ρεάλ και Παρί!

Πηγή: Marca
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More