Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βόρεια Τζουμέρκα: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις

Με μια σειρά εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων θα συνοδεύσει η Axion hellas τη δράση προληπτικής ιατρικής, που θα πραγματοποιήσει στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.

Το τριήμερο αυτό, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, εθελοντές της Ιατρικής Ομάδας θα υποδεχτούν τους κατοίκους των Βόρειων Τζουμέρκων στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων για να τους παρέχουν εντελώς δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Η αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Αγνή Νάκου, ανέφερε ότι πάνω από 350 άτομα από την περιοχή έχουν δηλώσει συμμετοχή για να εξεταστούν από γιατρούς 19 διαφορετικών ειδικοτήτων, που θα βρεθούν για τον σκοπό αυτό στα Πράμαντα. «Το πρόγραμμα αυτό ξεκινά πιλοτικά, με τη βοήθεια της στα Βόρεια Τζουμέρκα, και, αν υπάρχει ενδιαφέρον, θα συνεχίσουμε και σε άλλες περιοχές», υπογράμμισε η αρμόδια αντιπερειάρχης.

«Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων είναι πάντα ανοιχτός να φιλοξενεί δράσεις, που αναφέρονται σε ευαίσθητα κατ’ αρχάς κοινωνικά ζητήματα, σε ζητήματα εκπαίδευσης, σε ζητήματα υγειονομικής περίθαλψης και φυσικά και σε ζητήματα πολιτισμού», πρόσθεσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More