Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γαλλία: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 15χρονης Λινά – Τι αποκάλυψε φίλη της

Νέα στοιχεία βλεπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την εξαφάνιση της 15χρονης Λινά το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στην Αλσατία της Γαλλίας.

Μία φίλη της προέβη σε νέες αποκαλύψεις, όπως αναφέρει το BFM TV. Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι η φίλη της είχε μία «περίεργη» συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

«Ήταν μια χαρά αλλά στο τέλος, δεν μου είπε ούτε “Γεια” όπως έκανε συνήθως. Ήταν ψυχρή και ο φίλος της ο Τάο ήταν επίσης ψυχρός. Ίσως να καυγάδισαν», είπε. Ωστόσο, σημειώνει ότι «ο Τάο φερόταν στη Λινά σαν πριγκίπισσα. Τη φρόντιζε, πήγαιναν σε εστιατόρια. Ήταν πάρα πολύ καλός μαζί της».

APPEL À TÉMOINS – #Lina, une adolescente de 15 ans, est portée disparue depuis samedi dernier aux abords de Schirmeck, dans le Bas-Rhin. Une battue a été organisée aujourd’hui. Un hélicoptère, des drones et des équipes cynophiles sont mobilisés. Une enquête a été ouverte. pic.twitter.com/zmknvbPjVt

— Infos Françaises (@InfosFrancaises) September 25, 2023

Σύμφωνα με τη φίλη της, η Λινά «δεν θα έμπαινε στο αυτοκίνητο αγνώστου, ακόμη και αν εκείνος προσφερόταν να την πάει στο Στρασβούργο». Έτσι, αν η νεαρή κοπέλα εθεάθη από μάρτυρες σε ένα μπλε αυτοκίνητο την ημέρα που εξαφανίστηκε, θα πρέπει να το οδηγούσε κάποιος που γνώριζε. «Πρέπει να την απήγαγε με αυτοκίνητο (…) κάποιος που γνώριζε», είπε.

Η Λινά, εξαφανίστηκε αργά το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Περπατούσε προς τον σταθμό Saint-Blaise-la-Roche, τρία χιλιόμετρα από το σπίτι της, μια διαδρομή που συνήθιζε να κάνει για να προλάβει το τρένο για να συναντήσει τον φίλο της στο Στρασβούργο.

Όταν δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού, ο φίλος της που την περίμενε στο σταθμό, ειδοποίησε τους γονείς της.

Δύο μάρτυρες δήλωσαν ότι την είδαν να περπατά κατά μήκος του κεντρικού δρόμου γύρω στις 11.15 π.μ. Λίγα λεπτά αργότερα, το κινητό της τηλέφωνο σταμάτησε να χτυπάει. Έκτοτε, ξεκίνησαν οι εντατικές έρευνες για να βρεθεί.

Πηγή: Le Soir

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More