Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιάχαμπανκς: «Είμαι χαρούμενος στη Φέγενορντ»

 

Ο Ιρανός διεθνής, μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, σε συνέντευξη του τόνισε πως επιθυμεί να περάσει στο επόμενο στάδιο της καριέρας του στο Ρότερνταμ.

Στο μεταγραφικό “στόχαστρο” του Παναθηναϊκού ενόψει Ιανουαρίου έβαλαν ολλανδικά δημοσιεύματα τον διεθνή Ιρανό εξτρέμ της Φέγενορντ, Αλιρεζά Γιάχανμπανκς ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής του Ιράν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Ιρανός μεσοεπιθετικός μίλησε στο «Feyenord Magazine» αλλά δεν θέλησε να αναφερθεί στο “τριφύλλι” αλλά αναφέρθηκε στο μέλλον του που το… βλέπει στο Ρότερνταμ.

«Είμαι χαρούμενος στη Φέγενορντ. Ο στόχος μου είναι να περάσω στο επόμενο στάδιο της καριέρας μου στο Ρότερνταμ. Μπορώ να συγκρίνω το ρόστερ που έχουμε τη φετινή σεζόν, με το αντίστοιχο της περσινής, από τη σκοπιά της νοοτροπίας. Μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί. Από το ζήτημα της ηλικίας μου, η εξέλιξη ίσως να μην φαντάζει τόσο ρεαλιστική, αλλά εγώ πιστεύω ότι μπορώ να εξελιχτώ και άλλο. Υπάρχουν ακόμα τόσο σημαντικά πράγματα για να πετύχω. Σπουδαία πράγματα πρόκειται να συμβούν εδώ».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More