Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιασικεβίτσιους: «Πληρώσαμε την κακή μας άμυνα και την αθλητικότητα της Βαλένθια»

 

Στα λάθη της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα της ομάδας του από τις “νυχτερίδες” για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού δεν… μάσησε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καταβάλλοντας την αντίστασή της στο “Λα Φοντέτα” με 84-83 για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής των “Μπλαουγκράνα”, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς, αναφέρθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία των παικτών του και τόνισε πως η Βαλένθια χρησιμοποίησε έξυπνα την αθλητικότητά της.//

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Το αποτέλεσμα ήρθε έτσι γιατί η Βαλένθια ήταν καλύτερη από εμάς σε κάποια κομμάτια του αγώνα. Η αίσθηση του επείγοντος και το επίπεδο αθλητικότητας που έδειξαν έκαναν τη διαφορά. Σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας στην Euroleague και το πληρώσαμε. Και οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι χωρίς μεγάλη φθορά. Χρησιμοποιήσαμε κάποιες μέρες για να ξεκουραστούμε έπειτα από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Θα μπορούσαμε να παίξουμε με μικρό ροτέισιον εάν ο πάγκος δεν λειτουργούσε, πράγμα που δεν συνέβη. Η ιδέα ήταν να παίξουν οι βασικοί περισσότερα λεπτά. Αυτό είναι ένα θέμα που το κουβαλάμε από την αρχή της σεζόν γιατί υπάρχουν παίκτες που είναι εκτός. Με τον καιρό θα πετύχουμε τον στόχο να έχουμε 10 παίκτες ροτέισιον σε κάθε αγώνα».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More