Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για το απόλυτο η Κηφισιά | Σπουδαίο ματς ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ολυμπιακό Β’

 

Με δύο παιχνίδια εξ’ αναβολής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League 2. Η ομάδα των Βόρειων προαστίων, θέλει να παραμείνει αήττητη κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ. Ματσάρα στη Ν.Σμύρνη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τους Πειραιώτες. 

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Κηφισιά, η οποία μετρά 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια θέλει να διατηρήσει το απόλυτο και κοντράρεται εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ σε παιχνίδι εξ’ αναβολής για την 3η αγωνιστική της Super League 2. O Γιώργος Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πρίτσα, λόγω θλάσης στον δικέφαλο και Πέιο λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αφού δεν έχουν καταφέρει να πάρουν θετικό αποτέλεσμα (4 ήττες)

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Β’ και φιλοδοξεί να συνεχίσει το αήττητο σερί του (4 παιχνίδια, 3 νίκες και 1 ισοπαλία), ενώ από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Οκκά θέλει να πετύχει την πρώτη φετινή της νίκη (2 ισοπαλίες – 2 ήττες) και να ανέβει λίγο στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

To πρόγραμμα της ημέρας

15:00 Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Β’

15:00 ΠΑΟ Ρουφ – Κηφισιά

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More