Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για 14η φορά το Διεθνές Τουρνουά τένις, κάτω των 18 στη Μυτιλήνη

Αθλητές από 24 χώρες συναντώνται στη Λέσβο στο Διεθνές Τουρνουά τένις, κάτω των 18,  που για 14η φορά διοργανώνει ο όμιλος αντισφαίρισης Λέσβου από τις 17-24 Σεπτεμβρίου. Συνδιοργανωτές, η Περιφέρεια Β. Αιγαίου και ο Δήμος Μυτιλήνης.

Θα συμμετέχουν περισσότεροι από 85 αθλητές από τις εθνικές ομάδες των χωρών. Οι προκριματικοί αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου στη Νεάπολη Μυτιλήνης, ενώ Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες κυρίως ταμπλό στους οποίους θα συμμετέχουν και οι Μυτιληνιές αθλήτριες Ειρήνη και Νάνσυ Τσακίρη.  Πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση που επάξια διοργανώνει ο όμιλος αντισφαίρισής Λέσβου αποδεικνύοντας ότι και η περιφέρεια είναι σε θέση να φιλοξενήσει αυτού του επιπέδου τους αγώνες.

Στη Μυτιλήνη θα φιλοξενηθούν περισσότεροι από 160 αθλητές, προπονητές συνοδοί από τις χώρες Ελλάδα, Τσεχία, Τουρκία, Ισραήλ, Αγγλία, Κύπρος, Ιαπωνία, Εσθονία, Σερβία, Γαλλία, Ιταλία, Γεωργία, Βουλγαρία, Γερμανία, Αίγυπτος, Ινδία, Σουηδία, Βέλγιο, Καναδάς, Δανία, Ρουμανία, Σλοβακία, Συνγκαπουρη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More