Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιορτές Νερού στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας

Για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο πολιτιστικός θεσμός Γιορτές Νερού στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Φέτος ο θεσμός έχει δύο νέα χαρακτηριστικά. Οι φετινές εκδηλώσεις είναι κυρίως γυναικεία υπόθεση, καθώς συμμετέχουν καταξιωμένες καλλιτέχνιδες. Ειδικά φέτος ο θεσμός θα έχει έναν κοινωφελή χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα θα πάνε για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Νάουσας γιατί θεωρούμε ότι το νοσοκομείο έχει αυξημένες ανάγκες και πρέπει να δυναμώσει για την κοινωνία. “Το Άλσος Αγίου Νικολάου θα είναι ο πυρήνας των εκδηλώσεων όμως εφόσον ο ποταμός διαπερνά κι άλλες ενότητες θα γίνουν κι εκδηλώσεις σε Κοπανό και Αγγελοχώρι”, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Γιώργος Τριανταφύλλου αντιδήμαρχος Τουρισμού της Νάουσας.

Η αυλαία των εκδηλώσεων θα ανοίξει στο Άλσος Αγίου Νικολάου την Παρασκευή 28 Ιουλίου με τις Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεονώρα Ζουγανέλη. Το Σάββατο 29 Ιουλίου θα ακολουθήσει η συναυλία της Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Άλσος. Οι δύο αυτές εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 9μμ και είναι χωρίς εισιτήριο.

Την Κυριακή 11.30πμ θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο το μουσικό Πικ Νικ.

Την Δευτέρα 31 Ιουλίου, στο Άλσος Αγιου Νικολάου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με την Γιώτα Νέγκα και την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη (μαζί τους ο Άγγελος Θεοδωράκης και ο Κώστας Πατσιάς). Θα ακουστούν γνωστά τραγούδια του Μίκη. Σε αυτή την συναυλία θα υπάρξει εισιτήριο 15 ευρώ και τα έσοδα θα πάμε στην ενίσχυση του Νοσοκομείου Νάουσας. Εκ μέρους του Συλλόγου Φιλων Νοσοκομείου Νάουσας παραβρέθηκε το μέλος Μαρία Ρίζου.

Εκδηλώσεις ο Δήμος θα πραγματοποιήσει και στις Δημοτικές Ενότητες. Την Δευτέρα 28 και την Τετάρτη 30 Αυγούστου θα γίνουν συναυλίες σε Κοπανό και Αγγελοχώρι με την Μπάντα Χάλκινων Φλώρινας των Αδελφών Βαλκάνη.

Τέλος, την Πέμπτη 31 Αυγούστου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου (9μμ).

Όπως πέρσι έτσι και φέτος οι εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ενότητα Ημαθίας και το Επιμελητήριο Ημαθίας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More