Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιώργος Χρυσοστόμου στην ΕΡΤ: Έπινα αλκοόλ καθημερινά και γινόμουν… εύφλεκτος

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4»  ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για το πως νιώθει πάνω στη σκηνή καθώς και στον εθισμό που είχε παλιότερα στο αλκοόλ.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι νιώθει ήρεμος πάνω στη σκηνή δηλώνοντας: «Στην αρχή ένιωθα ότι είμαι κάποιος σημαντικός. Καταλάβαινα με την άκρη του ματιού μου ότι συγκινούσα όσο ήμουν πάνω στη σκηνή. Πλέον πάνω στη σκηνή νιώθω ήρεμος, επειδή υπάρχει μια ασφάλεια πως αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο την παράσταση. Και 250.000 να χρωστάω στην εφορία, εκείνες τις δυο ώρες δεν θα τα δώσω οπότε αυτό ηρεμεί πάρα πολλά».

Ενώ επισήμανε: «Ευτυχώς που ήρθε η ώρα και ένιωσα ένα τίποτα γιατί καταλαβαίνεις κάποια στιγμή ότι δεν περνάει από κάτω και δεν μπορείς να είσαι πιο έξυπνος από αυτόν που είναι από κάτω και από αυτόν που παίζεις».

«Λίγο πριν τον κορονοϊό το αποφάσισα. Με βοήθησε ότι είπα μια μέρα δεν θα ξανά πιω, δεν θα ξανά δουλέψω βράδυ. Άφησε μια σκιά πολύ καιρό. Μην παρεξηγηθώ, δεν ήμουν αλκοολικός αλλά έπινα κάθε μέρα και γινόμουν εύφλεκτος. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, να ξυπνήσω και όλα ήταν πιο διαστρεβλωμένα και το μυαλό και η ψυχή», ανέφερε για τον αλκοόλ.

Ενώ πρόσθεσε: «Όντας αναγνωρίσιμος και δουλεύοντας νύχτα έπινα λίγο γρήγορα γιατί φοβόμουν τον κόσμο που ερχότανε. Ερχόταν κόσμος επειδή με ήξερε και όχι επειδή ήξερε το μαγαζί και αυτό μου δημιουργούσε πανικούς τους οποίους δεν καταλάβαινα..Δούλευα και βράδυ ως μπάρμαν και DJ».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Γιώργου Χρυσοστόμου στην ΕΡΤ και το ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4: 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More