Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γκονζάλες: «Κερδίσαμε μια σπουδαία ομάδα, να το χαρούμε γιατί δεν ξέρουμε πότε θα συμβεί ξανά»

 

Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε πλήρως ικανοποιημένος μετά τη μεγάλη νίκη της Άλμπα Βερολίνου με τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο Βερολίνο και γνώρισε “βαριά” ήττα από την Άλμπα με 94-65 για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Ισπανός τεχνικός της γερμανικής ομάδας φάνηκε ικανοποιημένος από την ευρεία νίκη της επί των “πρασίνων”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισραέλ Γκονζάλες:

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Κερδίσαμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Μέσα από πολλούς τραυματισμούς, από πολλά προβλήματα καταφέραμε να εκδίδουν και ήταν κάτι πραγματικά μαγικό σήμερα. Ήταν εκπληκτικό το κλίμα της ομάδας.Πρέπει να κάνουμε ροτέισον και πολλοί παίκτες θέλουν ανάσες αλλά σήμερα είχαμε σπουδαία απόδοση και πρέπει να το χαρούμε γιατί δεν ξέρουμε πότε θα γίνει ξανά.

«Νομίζω ότι μπορεί το Σάββατο. Ίσως κάνω λάθος αλλά ελπίζω. Οι παίκτες ξέρουν να παίζουν μεταξύ τους και φαίνεται. Έχουμε σχεδόν την ίδια ομάδα και είναι κάτι που φαίνεται και μας δίνει πλεονεκτήματα».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More