Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γλίτωσε το “κάζο” η Μίλαν

 

Η Λέτσε προηγούνταν με 2:0 από το 23ο λεπτό, όμως οι “ροσονέρι” κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα (2:2) και να πάρουν έστω τον ένα βαθμό, μένοντας στο -9 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι μπορεί να έχασε το προβάδισμα που διατηρούσε, όμως πήρε ένα σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια της Serie A, ο οποίος την απομακρύνει 11 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στο 3ο λεπτό ο Στρεφέτσα έκανε ένα γύρισμα και ο Τεό Ερναντέζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 10′, ο Πόμπεγκα μπήκε στην περιοχή με ατομική ενέργεια, όμως το σουτ του δεν ήταν καλό και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Φαλκόνε. Στο 23ο λεπτό η Λέτσε διπλασίασε τα τέρματα της. Ο Χιούλμαντ έβγαλε ωραία σέντρα στην περιοχή και ο Μπασιρότο νίκησε τον Ταταρουσάνου με κεφαλιά. Στο 39′, η Μίλαν έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει σε 2:1. Ο Σαλεμάκερς βρήκε τον Πόμπεγκα, με το σουτ του 23χρονου μέσου να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 43ο λεπτό ο Ερναντέζ σέντραρε στην περιοχή, ο Ζιρού πήρε μια ωραία κεφαλιά, με τον Φαλκόνε να αποκρούει με δυσκολία.

Στο 58′, οι Μιλανέζοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ζιρού έκανε ένα δύσκολο σουτ μέσα από την περιοχή, ο Φαλκόνε απέκρουσε και η μπάλα έφτασε στον Λεάο, ο οποίος σκόραρε από δύσκολη θέση. Στο 71ο λεπτό ο Γάλλος επιθετικός βρήκε τον Καλάμπρια με κεφαλιά-πάσα και ο Ιταλός σκόραρε για το 2:2.

ΓΚΟΛ: 3′ Ερνάντεζ (αυτ.), 23′ Μπασιρότο / 58′ Λεάο, 70′ Καλάμπρια
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 64′ Μάλεχ / 67′ Καλάμπρια, 85′ Mπενασέρ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΟΚΑΡΙΑ:

Λέτσε (Μάρκο Μπαρόνι): Φαλκόνε, Γκέντρεϊ, Μπασιρότο, Ουμτιτί, Πετσέλα (62′ Γκάλο), Μπλιν, Χιούλμαντ, Γκονζάλες (62′ Μάλεχ), Στρεφέτσα (89′ Οντέν), Ντι Φραντσέσκο (72′ Μπαντά), Κολόμπο (72′ Πέρσον)

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (86′ Κιάερ), Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ (46′ Ντεστ), Μπενασέρ, Πόμπεγκα (86′ Βρανξ), Σαλεμάκερς (46′ Μεσίας), Λεάο, Ντίαθ (69′ Οριγκί), Ζιρού

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More