Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γρεβενά: Αναβίωση φορέα Επιχειρηματικού Πάρκου

Συγκροτήθηκε, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Αθανάσιου Φωλίνα, μετά από 10 χρόνια αδράνειας, το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας Βιοτεχνικό Πάρκο Γρεβενών Α.Ε.

Το Πρωτοδικείο Γρεβενών, με αίτηση του Αντιπεριφερειάρχη, όρισε 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο για την εταιρία, και κινήθηκαν οι διαδικασίες για την ουσιαστική αναβίωσή της. Το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, αποφάσισε τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, ώστε η εταιρία να αποκτήσει ξανά τακτική διοίκηση και να επαναλειτουργήσει.

Οι μέτοχοι του Βιοτεχνικού Πάρκου

Η Περιφέρεια και ο Δήμος, ως μέτοχοι του 50% και του 25% αντίστοιχα (με το υπόλοιπο 25% να ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών), όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών, θα βρίσκονται, σε διαρκή συνεννόηση με όλους τους τοπικούς φορείς, και κινητοποιούνται ώστε η στρατηγική αυτή επένδυση να γίνει πραγματικότητα.

Η Περιφερειακή Αρχή αναφέρεται στην ανακοίνωση, συνεχίζει, με σταθερά βήματα και προσήλωση, το έργο της, ώστε τα Γρεβενών να ενταχθούν δυναμικά στον επενδυτικό και παραγωγικό χάρτη της χώρας μας.

Τα μέλη του Δ.Σ

Τα μέλη του Προσωρινού Διοικητικού Συμβούλιου της εταιρίας, που ορίστηκαν από το δικαστήριο είναι οι:  Αθανάσιος Φωλίνας, Νικόλαος Ράμμος, Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης, Αλέκος Ντούνας, Ιωάννα Κολοβού, Κωνσταντίνος Δημάδης και Βασίλειος Ίττης,

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More