Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

”Γύρος Περιβολίων 2023” -Στις 12 Μαρτίου η μεγάλη αθλητική διοργάνωση

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 10:30, θα πραγματοποιηθεί ο 2ος «ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2023», με αφετηρία και τερματισμό το Αθλητικό Κέντρο Χαρωδιάς, όπως ανακοινώθηκε με Συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων.

Ο «ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2023», πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά και περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος, αλλά και δυναμικού βάδην σε τρεις διαφορετικές διαδρομές, 10 χλμ., 5 χλμ. (χρονομετρημένοι) και 1 χλμ. (για παιδιά δημοτικών σχολείων) και απευθύνεται σε αθλητές, δρομείς, σε λάτρεις της φύσης, αλλά και ΑμεΑ αφού οι διαδρομές είναι προσβάσιμες και ασφαλείς, με σκοπό την προώθηση και τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος αλλά και την ανάδειξη της φυσικής

ομορφιάς των Περιβολίων.

«Πρόκειται για μία σημαντική δράση που προσφέρει τη χαρά και την ευεξία της άθλησης αλλά και την ανάταση ψυχής καθώς οι αγώνες δρόμου πραγματοποιούνται στην πανέμορφη φύση της Κρήτης. Οι τρεις διαφορετικές διαδρομές των 10 των 5 και των 1 km παιδικός αγώνας που περιλαμβάνει ο γύρος Περιβολίων δίνει την ευκαιρία σε όλες τις ηλικίες να συμμετάσχουν, γεγονός που προσδίδει μία ακόμη αξία στη διοργάνωση».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More