Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γ. Αντωνιάδης: “Αρχές του Φλεβάρη ο πρωθυπουργός στην περιοχή”

Για τα έργα που υλοποιούνται αυτή την περίοδο στο νομό Φλώρινας οπως τα αρδευτικά δίκτυα, το φυσικό αέριο στη Φλώρινα, αλλά και για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το νομό όπως η ανεργία, ο κάθετος άξονας Φλώρινας-Πτολεμαΐδας και η ενίσχυση των εμπορικών καταστημάτων, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο βουλευτής Ν.Δ Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, κατά την διάρκεια συνάντησης τους.

Όπως αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης “ο πρωθυπουργός, ο οποίος είναι βαθύς γνώστης της κατάστασης, για άλλη μια φορά ανέλαβε να δώσει λύσεις στα μεγάλα θέματα του νομού, ξεμπλοκάροντας ορισμένα από αυτά και δίνοντας νέα ώθηση σε κάποια άλλα τα οποία εξελίσσονταν με αργούς ρυθμούς. Ο κ. Μητσοτάκης με διαβεβαίωσε πως μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα επισκεφτεί το νομό Φλώρινας ώστε να διαπιστώσει και «ιδίοις όμμασι» την ομαλή εξέλιξη των έργων και των θεμάτων που συζητήθηκαν”.

«Η Φλώρινα βρίσκεται στις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησής μας, με έργα και όχι με λόγια», επανέλαβε για πολλοστή φορά ο πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης στο βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More