Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γ. Ευαγγελογιώργος: Ο κρεατοτεχνίτης που… “κάνει τέχνη” το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Ο κ. Γιώργος Ευαγγελογιώργος, κρεατοτεχνίτης από τα Ιωάννινα, μας καταθέτει τις γευστικές του προτάσεις για ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι και παρουσιάζει εορταστικά πιάτα με στυλ. Όλα του τα πιάτα είναι φυσικά από κρέας και οι ιδέες του παραπάνω από πρωτότυπες. Ο κ. Ευαγγελογιώργος φτιάχνει πάβλοβα από κρέας, τσουρέκι από κιμά κοτόπουλου, καραμέλες από καπνιστή μπριζόλα, κέικ από αγριογούρουνο και πολλά άλλα.

Όπως λέει ο ίδιος, τελείωσε τη σχολή μαγειρικής, ωστόσο, αντλεί την έμπνευση από την αγάπη του για το αντικείμενο, ενώ στόχος του είναι να εκμοντερνίσει τα παραδοσιακά πιάτα και να κάνει πιο εύκολη τη ζωή της σύγχρονης νοικοκυράς.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More