Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δέηση στη Λάγια Ανατολικής Μάνης για τον πεσόντα ήρωα Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο

Ο δήμος Ανατολικής Μάνης, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση, στη μνήμη του Μανιάτη ήρωα, Αντιπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου Π.Ν., που «έπεσε» στο καθήκον, μαζί με τους Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό, κατά την κρίση των Ιμίων, την 31η Ιανουαρίου 1996.

Η επιμνημόσυνη δέηση, τελέστηκε στον ανδριάντα του Παναγιώτη Βλαχάκου, στη Λάγια Ανατολικής Μάνης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. κ. Χρυσοστόμου Γ’.

Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και ομιλία από τον δήμαρχο Ανατολικής Μάνης, Πέτρο Ανδρεάκο.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Λακωνίας, Διοικητής ΚΕΕΜ, Ταξίαρχος κ. Πολίτης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αν. Μάνης κα Λυροφώνη, ο Διοικητής του Α.Τ. Γυθείου, Αστυνόμος Β’ κ. Βασιλάκος, ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Αρεόπολης, Πυραγός κ. Καρατζής, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λάγιας και κάτοικοι του χωριού.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More