Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας: «Ολοκληρώνουμε ένα τιτάνιο έργο 57 εκ. ευρώ»

Μια τιτάνια προσπάθεια που σε χρηματοδοτήσεις έργων και μελετών και υποβολές προτάσεων ξεπερνά συνολικά τα 57 εκατομμύρια ευρώ αλλά και το όραμα για τη νέα περίοδο παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος, με τη συμπλήρωση 3,5 ετών από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο κ. Γεωργιόπουλος, πλαισιωμένος από τους Αντιδημάρχους Βασίλη Αρβανίτη, Παναγιώτη Φλέσσα, Ρόη Αντωνοπούλου, Νίκο Αναστασόπουλο, Φώτη Κωσταριά, Λύσανδρο Παναγόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Κωσταριά και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νίκο Μαρούντα, ξεκαθάρισε ότι είναι αυτονόητη η εκ νέου διεκδίκηση της ψήφου των δημοτών στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου προκειμένου η Δημοτική Αρχή να ολοκληρώσει το έργο της και να συνεχίσει τον σχεδιασμό της για το μέλλον.

Στα πιο βασικά σημεία της συνέντευξής του, ο κ. Γεωργιόπουλος τόνισε οτι: «Κληθήκαμε να διοικήσουμε τον Δήμο σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους για ολόκληρη τη χώρα. Σ’ αυτό το δυσμενές περιβάλλον μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε μια καθημερινότητα δύσκολη. Βελτιώσαμε, με περιθώρια να πάμε ακόμα καλύτερα, το επόμενο διάστημα, την αποκομιδή σκουπιδιών, ανταποκριθήκαμε με επιτυχία στον οδοφωτισμό, βελτιώσαμε τους καθαρισμούς στο αγροτοδασικό δίκτυο, υλοποιούμε μικρά έργα σε όλες τις Κοινότητές μας, ενώ η ΣΑΤΑ που ήταν αδρανής από το 2016, σε συνεργασία με τους Προέδρους, τα Τοπικά Συμβούλια και τις τοπικές κοινωνίες, έχει αρχίσει να εκτελείται. Έργα ασφαλτόστρωσης, αγροτικής οδοποιίας, εξηλεκτρισμού σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, έργα ανάπλασης και αισθητικής αναβάθμισης των οικισμών μας, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων της υπαίθρου μας”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More