Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Λαρισαίων: Κυρίαρχος ο Θαν. Μαμάκος με 51,14%

Ερχόμαστε για να χτίσουμε και όχι να γκρεμίσουμε δήλωσε χθες το βράδυ από το εκλογικό του κέντρο ο νέος δήμαρχος Λάρισας κ. Θαν. Μαμάκος, ο οποίος κέρδισε με μεγάλη διαφορά τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Α. Καλογιάννη.

Ο κ. Μαμάκος με ποσοστό 51,14 % κατόρθωσε να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης καταλαμβάνοντας 26 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας. Ακολουθεί ο κ. Απ. Καλογιάννης με 37,13% και 14 έδρες, ο κ. Π. Κρίκης της “ΛΑ.ΣΥ.” με 8,92% και 3 έδρες ενώ ο κ. Κ. Βαϊούλης με 2,82% δεν καταφέρνει να εισέλθει στο δημοτικό συμβούλιο.  

Από την πλευρά του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θαν. Μαμάκος χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 “μέρα χαράς και ανανέωσης για τη Λάρισα. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Λαρισαίες και τις Λαρισαίους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ανεξαρτήτως αν μας στήριξαν ή όχι.

Θέλω να συγχαρώ για τον αγώνα τους τον δήμαρχο, κ.Απόστολο Καλογιάννη, τον κ.Πέτρο Κρίκη και τον κ.Κωνσταντίνο Βαϊούλη και να δεσμευτώ ότι την επόμενη μέρα θα δουλέψουμε όλοι μαζί για τη Λάρισα που μας αξίζει.

Σήμερα, υπογράψαμε με τους συμπολίτες μας ένα συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τη Λάρισα σπουδαία ξανά. Έχουμε το σχέδιο, έχουμε την ομάδα και από την πρώτη Γενάρη θα εργαστούμε σκληρά για να υλοποιήσουμε όλα όσα έχουμε υποσχεθεί. Ερχόμαστε για να χτίσουμε και όχι για να γκρεμίσουμε”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More