Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Φαρσάλων: Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου μετά… μουσικής

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή των πολιτών στη μουσική εκδήλωση στήριξης και αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων.

Σε κλίμα γιορτής, ελπίδας αλλά προπαντός κοινωνικής ευαισθητοποίησης, έλαβε χώρα αφιέρωμα στη μεγάλη Χαρούλα Αλεξίου με τίτλο «Τι γλυκό να σ αγαπούν… και να σου το δείχνουν!» με ερμηνεύτρια την Φαρσαλινή Κατερίνα Τασοπούλου.

Από νωρίς ο χώρος του Πολιτιστικού Κέντρου πλημμύρισε με κόσμο αλλά και με σακούλες τροφίμων μακράς διαρκείας για τη στήριξη των άπορων οικογενειών του Δήμου Φαρσάλων, οι οποίες και ήταν το «εισιτήριο» για τη μουσική βραδιά.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά τόνισε πως «είστε απόψε εδώ για έναν ιερό σκοπό, γιατί τέτοιες ημέρες πρέπει να βοηθάμε τον συνάνθρωπο. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από την προσφορά. Σκεφθείτε αν ήμασταν εμείς στη θέση αυτών των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Δείχνουμε την ανθρωπιά μας και την διαφορετικότητά μας με τέτοιες εκδηλώσεις.»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More