Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δίκη Καμπανού: Επέκταση της κατηγορίας σε εγκληματική οργάνωση θα ζητήσει ο δικηγόρος της οικογένειας

Ανοίγει το πρωί της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου, η πόρτα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης για τους 12 κατηγορούμενους στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Αλκή Καμπανού.

Σύμφωνα με τη Voria.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, τόνισε ότι, τόσο η οικογένεια όσο και ο ίδιος, είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για τη δίκη, προσθέτοντας ότι θα ζητήσουν την επέκταση της κατηγορίας σε εγκληματική οργάνωση, ενώ, με την συνένωση της δικογραφίας με την υπόθεση εύρεσης όπλων στη λέσχη, από όπου ξεκίνησαν οι άνθρωποι που αφαίρεσαν τη ζωή του Άλκη και αποδόθηκαν όλα τα όπλα σε έναν κατηγορούμενο, θα αποδοθεί στους κατηγορούμενους το αδίκημα της διακεκριμένης κατοχής όπλων που είναι επίσης κακούργημα.

Ακόμη, ο κ. Κούγιας χαρακτήρισε ως «πρωτοφανή στα παγκόσμια δεδομένα» το ότι, παρά την άγρια δολοφονία του Άλκη και την σωρεία των αποδεικτικών στοιχείων, κανένας από τους κατηγορούμενους δεν παραδέχεται ότι χτύπησε τον 19χρονο.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης αναμένεται να υπάρξει ισχυρή αστυνομική παρουσία, προκειμένου να τηρηθεί η τάξη και να διεξαχθεί η δίκη σε ήρεμο κλίμα.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More