Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δίκτυο Πνευματικής Tροφής Ελληνίδων Αυστραλίας: Διαδικτυακό σεμινάριο για την Εβδομάδα Υγείας των Γυναικών

Με αφορμή την Εβδομάδα Υγείας των Γυναικών (4-8 Σεπτεμβρίου), το Δίκτυο Πνευματικής Tροφής Ελληνίδων Αυστραλίας (Food For Thought), διοργανώνει ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, το οποίο θα διεξαχθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ZOOM, τέσσερις διακεκριμένες στο χώρο τους επιστήμονες, θα αναλύσουν η καθεμία κι από ένα μεγάλο κεφάλαιο της υγείας των γυναικών.

Η ομότιμη Καθηγήτρια του Victoria University και λέκτορας του Πανεπιστημίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (UAEU), Lily Stojanovska θα μιλήσει για την εμμηνόπαυση.

Η Μελπομένη Μαλαμούλη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, υποψήφια διδάκτωρ του Victoria University, θα εξηγήσει το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών.

Η Μαγδαληνή Σιμώνη, Συνεργάτης Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μελβούρνης, γιατρός με ειδίκευση στην υγεία των γυναικών, θα μιλήσει για την ενδομητρίωση.

Η επικεφαλής της Ομάδας Ανοσολογίας και Μεταφραστικής Έρευνας του Victoria University, Καθηγήτρια Βάσω Αποστολοπούλου, θα αναφερθεί στον καρκίνο.

Το θέμα της φετινής Εβδομάδας Υγείας των Γυναικών είναι «Αύξησε τις γνώσεις σου» (Grow Your Knowledge). Πρόκειται για την υποστήριξη των γυναικών ώστε να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για την υγεία τους με πληροφορίες που είναι εύκολα κατανοητές.

Η συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο για την Εβδομάδα Υγείας των Γυναικών που διοργανώνει το Δίκτυο Πνευματικής τροφής Ελληνίδων Αυστραλίας (Food For Thought) είναι ανοικτή, ωστόσο για να παραλάβετε τον σχετικό σύνδεσμο (link) χρειάζεται να εγγραφείτε στο www.trybooking.com/CLIIU

Πηγή: Νέος Κόσμος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More