Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δαχτυλίδι αρραβώνα από την διάσημη παίκτρια Σαμ Κερ στην φίλη της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που άναψε φήμες ότι η διάσημη Aυστραλέζα ποδοσφαιρίστρια Σαμ Κερ είναι αρραβωνιασμένη με την σύντροφό της, την Αμερικανίδα σταρ Kristie Mewis, καθώς φοράει κάτι που φαίνεται να είναι δαχτυλίδι αρραβώνων.

Το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε τα 30α γενέθλια της Kerr νωρίτερα αυτό το μήνα, αφού επέστρεψε από ένα “καταιγιστικό” Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών στην Αυστραλία, όπου η Kerr οδήγησε τις Matildas στον ημιτελικό.

Η Mewis επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συνδεθεί με την ομάδα της, Gotham FC, ενώ η Kerr πήγε στο Λονδίνο για να ξεκινήσει προπονήσεις πριν από τη σεζόν με την Τσέλσι.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Kerr βρίσκεται στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα, αφού μοιράστηκε μια εικόνα ενός βροχερού ορίζοντα τη Δευτέρα, προτού η Gotham FC ανοίξει ακούσια ένα κουτί με σκουλήκια μεταξύ των οπαδών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Mewis εμφανίστηκε σε ένα διαφημιστικό κλιπ για το νέο βιντεοπαιχνίδι EA FC 24, όπου ένα γυαλιστερό κόσμημα τράβηξε τα βλέμματα, καθώς έμαθε τη βαθμολογία του παίκτη της στο παιχνίδι.

Δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις ούτε από την Kerr ούτε από την Mewis, αλλά οι εικασίες μεταξύ των θαυμαστών για την κατάσταση της σχέσης του ζευγαριού είναι έντονες.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν έπαιζαν και οι δύο σε ανταγωνιστικούς συλλόγους στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ το 2019.

Μίλησαν διαδικτυακά για σχεδόν τέσσερις μήνες κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού της Covid το 2020, πριν περάσουν μαζί δύο εβδομάδες σε καραντίνα, όπου ερωτεύτηκαν γρήγορα.

Το ζευγάρι συνέχισε το ειδύλλιό του κατά την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021, όπου – μετά την ήττα της Αμερικής από την Αυστραλία στα ημιτελικά – φωτογραφήθηκαν μαζί.

Ο εναγκαλισμός τους εντός του γηπέδου έγινε πρωτοσέλιδο, καθώς ο χωρισμός της Kerr από την πρώην μακροχρόνιο σύντροφό της -μια άλλη παίκτρια αμερικανικού συλλόγου, τη Nikki Stanton- δεν είχε γίνει ακόμη γνωστός.

Το παγκόσμιο ειδύλλιό τους έχει έκτοτε καταγραφεί έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις δύο γυναίκες να συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες followers.

‘Δεν είμαστε ιδιωτικοί άνθρωποι. Μου αρέσει να μοιράζομαι την ιστορία μου. Μου αρέσει να μοιράζομαι ποιος είμαι εκτός ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο είναι το 5% της ζωής μου”, δήλωσε η Kerr στη βρετανική έκδοση Gaffer νωρίτερα φέτος.

Τον περασμένο μήνα το ζευγάρι ταξίδεψε στο Σίδνεϊ, ενώ η Kerr έπαιζε με τις Matildas στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA.

Σε μια ανατροπή, η Κερ αγωνίστηκε εναντίον της πρώην φίλης της Kristie, Rachel Daly, η οποία έπαιξε με την Αγγλία στον ημιτελικό.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More