Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεν τα κατάφερε ο Εθνικός | “Τελικός” με Μιλούζ

 

Οι κυπελλούχες Ευρώπης γνώρισαν την ήττα με 13-8 από την Ντουναουιβάρος, μετρούν δυο ήττες και πλέον χρειάζονται μόνο νίκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League γυναικών.

Ο Εθνικός ηττήθηκε σήμερα (19/11) από την Ντουναουιβάρος με 13-8, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον Δ΄ όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης του Champions League γυναικών στην υδατοσφαίριση, οι αναμετρήσεις του οποίου διεξάγονται στο Μιλούζ της Γαλλίας. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι κυπελλούχες Ευρώπης μετρούν δύο ήττες στο γκρουπ και χρειάζονται τη νίκη απόψε το βράδυ (21:30) κόντρα στην «οικοδέσποινα» Μιλούζ, με την οποία είναι αυτή τη στιγμή ισόβαθμες στην προνομιούχο τρίτη θέση της κατάταξης, καθώς αύριο έχουν ρεπό. Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες τρεις ομάδες του ομίλου προκρίνονται στον Β΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η Ντουναουιβάρος πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ, με τον Εθνικό να «απαντά». Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου ισοφάρισε 2-2 με γκολ της Άντριους, 1:40 πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου, ωστόσο στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου οι Μαγυάρες πέτυχαν τρία αναπάντητα τέρματα και προηγήθηκαν 5-2, με αποτέλεσμα ο Εθνικός να υποχρεωθεί να… κυνηγήσει στο σκορ. Η ελληνική ομάδα πλησίασε στο γκολ και μείωσε σε 6-5 με την Κοντονή στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου, ωστόσο η Ντουναουιβάρος έκανε νέο σερί 3-0 και προηγήθηκε 9-5, 52 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της περιόδου. Η Μπορίσοβα μείωσε για τον Εθνικό σε 9-6, 31 δεύτερα πριν την ολοκλήρωση του τρίτου οκταλέπτου, ωστόσο στην τέταρτη περίοδο η ουγγρική ομάδα «άνοιξε» τη διαφορά και έφτασε σε μια εύκολη νίκη, παίρνοντας παράλληλα μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα τους στον περυσινό τελικό του LEN Trophy, όπου ο Εθνικός κατέκτησε το τρόπαιο με δύο νίκες.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 2-4, 2-4

Η σύνθεση του Εθνικού: Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα 1, Κλαψιανού, Κοντονή 2, Κατσιμπρή, Χατζηκυριακάκη 1, Αλκ. Μπενέκου 1, Ρακιντζή, Κανετίδου 2, Ι. Μπενέκου, Αντριους 1, Μπεκρή.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More