Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαιτητής χάνει την ψυχραιμία του και χτυπάει με το γόνατο παίκτη (video)

Έρευνα ξεκίνησε η Μεξικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αφού ο διαιτητής Φερνάντο Ερνάντεθ φάνηκε να χτυπάει με το γόνατο έναν παίκτη της Λεόν στη βουβωνική χώρα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή.

Rodillazo del árbitro al jugador de León, esto le puede costar la carrera a Fernando Hernandez, Archundia como explicas esto, agresión del árbitro. pic.twitter.com/QzOjGxwpbg

— Felipe Ramos Rizo (@ramosrizo) April 2, 2023

Ο μέσος Λούκας Ρομέρο και οι συμπαίκτες του στη Λεόν είχαν κάνει έκκληση στον διαιτητή να ζητήσει επανεξέταση του VAR, αφού η Club America είχε σκοράρει την ισοφάριση στον αγώνα τους στη Liga MX.

Ο Ερνάντες, ο οποίος είχε καλέσει τον συμπαίκτη του Ρομέρο, φάνηκε να σηκώνει το γόνατό του στη βουβωνική χώρα του μέσου και να τον χτυπάει, ρίχνοντάς τον στο χορτάρι.

Η Μεξικανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση μετά τον αγώνα, επιβεβαιώνοντας ότι είχε ξεκινήσει έρευνα.
«Η Επιτροπή Διαιτητών ενημερώνει ότι θα ξεκινήσει μια διαδικασία έρευνας για τα γεγονότα που συνέβησαν με τον διαιτητή Fernando Hernández στο América vs. León [αγώνας], που αντιστοιχεί στην 13η αγωνιστική της Liga MX», ανέφερε μια δήλωση.

«Το ψήφισμα θα δημοσιοποιηθεί στην κοινή γνώμη».
Εάν ο Ερνάντες κριθεί ένοχος για παράβαση, φέρεται να αντιμετωπίσει πρόστιμο και διακοπή από έναν έως 15 αγώνες σύμφωνα με τους κανόνες της Liga MX.

Ο Ρομέρο ζήτησε από τον διαιτητή να αποφύγει την τιμωρία, με τον Ερνάντες να του είπε ότι το περιστατικό ήταν «ακούσιο».

«Προφανώς [οι διαιτητές] είναι άνθρωποι, πολλές φορές μπορεί να κάνουν λάθη και αυτά τα λάθη καταλήγουν να εξελίσσονται σε αυτό που συνέβη, πολλές παρεξηγήσεις», είπε ο Ρομέρο στο μεξικανικό τηλεοπτικό δίκτυο TUDN.

«Δεν ζητάω τίποτα [οποιαδήποτε μορφής τιμωρία], μου είπε ότι ήταν ακούσιο.

“Αλλά μόνο ότι και αυτοί μας σέβονται όπως τους σεβόμαστε εμείς στο γήπεδο γιατί είναι η αρχή.”

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2 με την Λεόν να ισοφαρίζει την τελευταία στιγμή μέσω του Τζόελ Κάμπελ.

Το αποτέλεσμα κρατά την Leon τρίτη στον πίνακα, έναν βαθμό μακριά από την τέταρτη Club America.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More