Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διδυμότειχο: Βοήθεια σε πυρόπληκτους από την Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας

Εκστρατεία βοήθειας σε πυρόπληκτους της περιοχής Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε το τελευταίο μήνα,  η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Διδυμοτείχου.

Για το λόγο αυτό καταγράφει τα αιτήματα πολιτών που οι περιουσίες τους καταστράφηκαν από την πρόσφατη πυρκαγιά του Αυγούστου και με τις δικές της δυνάμεις αλλά και την στήριξη δωρητών παρέχει βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη.

Ήδη έχει παραδοθεί οικιακός εξοπλισμός σε δυο σπίτια πληγέντων στις περιοχές Μεσημβρία και Πλάκα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και αναμένεται να υπάρξει συνέχεια διότι υπάρχει πληθώρα αιτημάτων.

«Το κάλεσμα γίνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο και αφορά κάθε συμπολίτη μας ανεξαρτήτου θρησκεύματος, τονίζει στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Πρόεδρος της Δ.Ε Ιρφάν Μολλά. Ήδη στείλαμε τρία φορτηγά εμφιαλωμένου νερού στην περιοχή της Θεσσαλίας μετα τις πρόσφατες πλημμύρες αλλά τώρα σειρά έχουν  οι πυρόπληκτοι συμπολίτες μας όπως είπε με προτεραιότητα τους αρρώστους, τους μαθητές, τα μικρά παιδιά, τους μοναχικούς ηλικιωμένους που υπάρχουν μέσα στα κατεστραμμένα από τη φωτιά σπίτια.»

Ο κ. Μολλά δήλωσε πως αυτό που ζητούν από τους πολίτες που θέλουν να  συνδράμουν είναι μόνο υλική βοήθεια και όχι οικονομική ενώ τα αιτήματα και κάθε υλική βοήθεια  μπορούν  να κατατεθούν στα Γραφεία της Επιτροπής στην οδό Ρήγα Φεραίου 64 στο Διδυμότειχο.

Από κει γίνεται η ανάλογη επεξεργασία και αξιολόγηση ώστε να ικανοποιηθούν όσοι πραγματικά έχουν ανάγκη.

Ιρφάν Μολλά Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Διδυμοτείχου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More