Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διεκόπη οριστικά το Ανόρθωση-Καρμιώτισσα

 

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν τη λήξη του παιχνιδιού για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κύπρου, μετά το δεύτερο τέρμα που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο 76ο λεπτό.

Οριστική διακοπή στο Ανόρθωση-Καρμιώτισσα, για τη 16η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος. Όλα ξεκίνησαν όταν οι “φιλοξενούμενοι” πέτυχαν το δεύτερο τέρμα τους στοπ 76ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 21, η ομάδα της Καρμιώτισσας άνοιξε το σκορ με τον Κουλιμπαλί. Στη συνέχεια οι παίκτες της Ανόρθωσης προσπάθησαν να ανατρέψουν το εισβάρος τους σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τους “φιλοξενούμενους” να πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ και την κατάσταση να ξεφεύγει.

Στο 76ο λεπτό ο Κουλιμπαλί διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα πράγματα ξέφυγαν. Οπαδοί πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με κροτίδες και βεγγαλικά, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να διακόψουν το παιχνίδι. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν, οι φίλοι της Ανόρθωσης έβαλαν φωτιές εντός του αγωνιστικού χώρου με τον Κωνσταντίνο Φέλλα να διακόπτει οριστικά την αναμέτρηση.//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More