Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δρόσος Τσαβλής-“Όλοι Εμείς”: Επί τάπητος τα δημοτικά ιατρεία, το κυκλοφοριακό και ο Θερμαϊκός

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την παράταξη “Όλοι εμείς”, Δρόσος Τσαβλής, μίλησε στην ΕΡΤ3 για τα προβλήματα αλλά και τα “διαμάντια” της πόλης, ξεκινώντας από τα δημοτικά ιατρεία, που τα χαρακτήρισε κόσμημα τα οποία, ωστόσο, όπως είπε, δεν αναπτύσσονται όσο θα έπρεπε και όσο θα άξιζε στην πόλη. Σε αυτά, υπάρχουν όλες οι ιατρικές ιδιότητες και λειτουργούν ένα ανατολικά και ένα δυτικά, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στους ανασφάλιστους πολίτες, τους ασφαλισμένους δικαιούχους του κοινωνικού επιδόματος αλληλεγγύης αλλά και στους μετανάστες που ζουν νόμιμα στη χώρα.

Ο δημότης πρέπει να ζει σε ένα τέτοιο περιβάλλον που να μην μπορεί να το καταπατήσει, με οάσεις πρασίνου, διότι η παραλία μας είναι παραμελημένη και έχει φτάσει στο απροχώρητο, τόνισε ο κ. Τσαβλής. Οι δημόσιες βρύσες και η πλατεία διοικητηρίου είναι πληγές για τη Θεσσαλονίκη, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Παντελής Φιλιππίδης, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ζητάει από τον επόμενο δήμαρχο της πόλης καθαριότητα, ευταξία στην πόλη, όραμα με ένα μεγάλο έργο αλλά και να ξαναζωντανέψει ο κόλπος του Θερμαϊκού, με την επέκταση του παραλιακού μετώπου προς τα μέσα 10-15 μέτρα, την πεζοδρόμηση αλλά και έναν νόμιμο ποδηλατόδρομο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More