Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δυναμική παρουσία και των αγροτών της Μεσσηνίας στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Με πέντε λεωφορεία και δεκάδες αυτοκίνητα αναμένεται να δώσουν “δυναμικό” παρών και οι αγρότες της Μεσσηνίας στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

Λεωφορεία και αυτοκίνητα θα αναχωρήσουν από τη Μεσσήνη, το Χανδρινού, τους Γαργαλιάνους και τα Φιλιατρά ενώ στις 2:30 το μεσημέρι, οι αγρότες της Μεσσηνίας θα συναντήσουν στα Μέγαρα τους αγρότες όλης της Πελοποννήσου και από εκει συντεταγμένα θα μεταβούν στο ΟΑΚΑ όπου θα αφήσουν τα λεωφορεία και τα οχήματα για να φθάσουν στη προσυγκέντρωση της Ομόνοιας στις 5:30 το απόγευμα.

Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου τονίζει: «Είναι ώρα ευθύνης, είναι ώρα αγώνα, είναι ώρα να δείξουμε τη δύναμη και την αποφασιστικότητά μας διεκδικώντας το αυτονόητο. Γνωρίζουμε ότι όλους μας απασχολεί το ερώτημα αν θα τα καταφέρουμε, αν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε εμείς σε αυτό το κόστος. Όχι δεν μπορούμε και επιβάλλεται να παρθούν εδώ και τώρα μέτρα που θα μειώσουν το κόστος παραγωγής και θα ικανοποιηθούν τα βασικά αιτήματά μας. Να μη λείψει κανείς! Δεν περισσεύει κανείς! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε και να παράγουμε είναι ο δρόμος του αγώνα! Όλοι Σύνταγμα!».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More