Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δυναμική παρουσία των Σερραίων αγροτών στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Σε λίγη ώρα ξεκινά το αγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο συμμετέχουν και Σερραίοι αγρότες που ξεκίνησαν στις 6 το πρωί με 100 τρακτέρ για να ενώσουν τη φωνή τους με συναδέλφους τους από πολλές περιοχές της χώρας , ζητώντας την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Η κάθοδος των τρακτέρ έγινε μέσω της Εγνατίας Οδού σε συνεννόηση με την αστυνομία προκειμένου να μην δημιουργηθούν κυκλοφοριακά προβλήματα. «Συνολικά στο κέντρο της πόλης μπροστά στον Λευκό Πύργο βρίσκονται 300 τρακτέρ  , κατόπιν συμφωνίας με τη Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για να μην επιβαρυνθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη, ενώ η φυσική παρουσία είναι πολλή μεγάλη αφού έχουν αναχωρήσει λεωφορεία  με αγρότες από πολλές περιοχές της χώρας. Θα παραμείνουμε στη Θεσσαλονίκη για τέσσερις ημέρες με παρατεταγμένα τα τρακτέρ απέναντι από το Λευκό Πύργο επιδιώκοντας να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε» είπε το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Αγροτικού Πανσερραϊκού Συλλόγου Διαμαντής Διαμαντόπουλος.

Ο κ. Διαμαντόπουλος είπε ακόμη ότι θα καταθέσουν υπόμνημα στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη,  όπου θα αναφέρουν αναλυτικά στην άσχημη κατάσταση που αντιμετωπίζουν και τις προτάσεις τους για διέξοδο και θα ζητήσουν και συνάντηση με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Το υπόμνημά θα το καταθέσουν και στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αυγενάκη που θα βρίσκεται στο Θεσσαλονίκη λόγω της Έκθεσης Agrotica

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More