Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δ. Βενιέρης μετά την επιλογή της έδρας της Θεσσαλονίκης από τον Κ. Μητσοτάκη: «Ολοκληρώνεται ενας κύκλος εμπειριών για μένα»

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Βενιέρης γνωστοποίησε ότι, δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε την έδρα της Θεσσαλονίκης ενόψει της σύνθεσης της νέας Βουλής, ο ίδιος «ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών».

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Με την επιλογή του ΠΘ να κρατησει την έδρα της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνεται ενας κύκλος εμπειριών για μένα, που ουδέποτε θελησα να αποστω από τις “κόκκινες γραμμές μου”, ακομη κι οταν ήμουν πεπεισμένος πως για να πετύχω κάποιους στόχους, θα έπρεπε να τις προσπεράσω. Με συνεπή, έντιμο, λιτο και σύγχρονο τροπο βρεθηκα δίπλα στους ανθρώπους που στηρίζετε ολα αυτά τα χρόνια τη δουλειά μου. 13.200 άνθρωποι με τιμήσατε και σας είμαι ευγνώμων. Το σύνθημα μου “στις 21 Μαίου δεν αρχίζουμε, συνεχίζουμε” περιέκλειε όλα όσα είχα στο μυαλό μου. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε όσα θεωρούμε σωστά και θα είμαστε απέναντι σε όσα πρέπει. Θα το κάνουμε μέ εκείνο που αγαπώ πολύ και δε με πρόδωσε ποτέ, το ραδιόφωνο μας Status FM 107,7 Ευχαριστω τον ΠΘ για τη τιμητική πρόταση του Ηταν εξαρχής σαφης και ειλικρινης και ήταν γνωστό ποια θα ήταν η επιλογή του σε ολους μας. Ευχαριστω ολους εσάς που ήρθατε στο γραφείο, για να μου δηλώσετε τη συμπάθεια και στήριξη σας Εσάς που οργανώσατε μικρά events και συναντήσεις Ευχαριστώ τους Charalabos Karakidis Voutselas Sotiris Σωτηρία Μαχαιρά που ήταν καθημερινά μαζί μου Τους πολύ καλούς συνεργατες Vdim Dimaresi Γιώργος Αγγελούδης Leontis Maxairas για τη δουλειά στα media και την ανιδιοτελή στήριξη τους Ολους τους συναδέλφους σε ολα τα ΜΜΕ που μου έδωσαν χώρο και χρόνο φιλοξενίας Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που έτρεξε περισσότερο σε αυτό το ταξίδι στη σύζυγο μου Maria Lazaridou η οποία πάντα πίστευε και στήριζε επιλογες μου, με το δικό της τρόπο».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More