Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση με θέμα: “Παιδί και Διαδίκτυο: safe surf” στο ΝΟΗΣΙΣ

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, και Νεολαίας του Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με το ΝΟΗΣΙΣ, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα “Παιδί και Διαδίκτυο: safe surf”, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Αμφιθέατρο του ΝΟΗΣΙΣ.

Ομιλητές θα είναι ο Χρήστος Παπαδόπουλος, Υπαστυνόμος Β’, Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος και ο Κωνσταντίνος Σιώμος, Καθηγητής Ψυχίατρος/Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο.

Συμμετέχει, ο Χρήστος Τατσιόπουλος, μαθητής Α΄ Γυμνασίου, συγγραφέας του παιδικού μυθιστορήματος «Το Πετράδι της Ζωής». Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και η Πρόεδρος του ΝΟΗΣΙΣ, Δρ. Στυλιανή Μπεζεργιάννη. Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά σε σύνδεσμο ο οποίος θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης στο ΝΟΗΣΙΣ. Για το κοινό που θα παραβρεθεί στο ΝΟΗΣΙΣ θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με έπαθλο ημερήσια εισιτήρια και δώρα του φορέα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More